Duwel logo

DUWEL GROUP


DUWEL Group tillhandahåller miljöprodukter av hög kvalitet endast från leverantörer som vi tror på och vi strävar efter att säkerställa att våra partners får den bästa lösningen.

DUWELs verksamhet bygger på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder för att bli deras partner, snarare än att ”bara” vara en leverantör.

Vi försöker alltid se till att våra partners får ärliga och kunniga råd för deras behov. Om våra produkter inte är rätt för applikationen kommer vi att säga - vårt rykte och våra relationer är viktigare för oss än individuell försäljning.

Att samarbeta med DUWEL garanterar inte bara utmärkta tekniska och miljömässiga lösningar utan du kan också förvänta dig lite mer, något extraordinärt som kommer att överträffa dina förväntningar.

Vi kallar det "DUWEL CLASS"

 

 Nätraälven är en unik skogsägarförening

Nätraälven är en unik skogsägarförening eftersom vi är helt oberoende. Det innebär att vi alltid tar ställning för dig som medlem och hjälper dig att ta rätt beslut i skogliga frågor. Föreningen ger dig som skogsägare service med allt från rådgivning till hjälp med avverkning, röjning och plantering.

Vi fördelar årligen en stor del av vår vinst till medlemmarna. De senaste åren har vi ökat vår volym och nu omsätter vi över 230 000 kubikmeter och 130 milj kr/år. Vi blir också fler och fler medlemmar - i dag är vi drygt 1200. De flesta finns i Örnsköldsviks kommun men vi är även aktiva i Kramfors, Sollefteå, Nordmaling och Härnösand.

 

 

En lokal, stark och självständig bank


Sidensjö Sparbank är en självständig sparbank som har en lång historia bakom sig. Drivkraften år 1899 var att ge bygdens folk möjlighet att förmånligt låna och sätta in pengar för att på så sätt stimulera utvecklingen på orten. Samma drivkraft lever kvar efter mer än 100 års verksamhet.

Vi bedriver idag en komplett bankverksamhet riktad mot privatpersoner och företag i Örnsköldsviks kommun. Verksamheten bedrivs lokalt och styrs av människor från verksamhetsområdet. En sparbank har inget krav på vinstintresse från utomstående ägare. Vinsten återinvesteras för verksamhetsområdets och sparbankens bästa.

 Vi står för professionalism, personligt engagemang, attraktiva villkor och korta beslutsvägar.

  

 

KickstartCassiopeia module